top of page

Veterinær

Sommervikariat

INVET_hode_hund.jpg

Om oss

Indre Nordmøre Veterinærkontor (INVet) er en moderne og velutstyrt smådyrklinikk, plassert sentralt i surnadal. Vi tilbyr det aller meste innen behandling av smådyr, og har blant annet røntgen, ultralyd, in-house laboratorium og tannrøntgen. Vi kjører også ut til produksjonsdyr og hest, har inseminering og tilbyr besetningsbesøk til produsenter i området.
Vårt team i dag består av 4 veterinærer og to klinikkassistenter.

Om stillingen

Vi søker sommervikar for sommeren 2023. Arbeidet vil være kombinert stordyr- og smådyrpraksis, og fordelingen kan variere etter hva du ønsker og hva det er behov for. Inseminasjonskurs er en fordel, og vi oppfordrer både nyutdannede og studenter på midlertidig lisens til å søke.
Vi kjører praksis i Surnadal og deler av Heim kommune, og distriktet har mange store gårdsbruk med hyggelige, faglig interesserte og innovative produsenter. Vi har til vanlig 4-delt vakt, og det vil være behov for deltagelse i enten 3- eller 4-delt vakt i løpet av sommeren.
Hos oss i INVet blir du ansatt, og vi stiller med alt som treng av både bil og utstyr. Når man har vakt kjører man firmabilen hjem.
Med Trollheimen som nærmeste nabo ligger Surnadal til rette med ultimate forhold for en aktiv sommer. Det er også bare to snaue timer til storbyen Trondheim.

Hvem er du?


  • Veterinær eller student med midlertidig lisens

  • Inseminasjonskurs er en fordel, men ikke et krav

Hva kan vi tilby?


  • God faglig støtte og engasjerte kollegaer

  • Forutsigbar og konkurransedyktig lønn

  • En moderne og godt utstyrt klinikk

  • Fullt utstyrt praksisbil

  • Et ansettelsesforhold med minimalt administrativt arbeid

Kontakt

Søknad, CV og eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Karoline Reitan.
E-post: karoline@invet.no

Sist oppdatert: 

30. jan. 2023

bottom of page